Privolitev v pošiljanje e-novic

Javni zavod Kozjanski park ceni vaše zaupanje in zanimanje za programske vsebine našega zavarovanega območja. Prosimo vas, da oddate svojo privolitev za prejemanje novic in zanimivosti ter obveščanje o dogodkih, ki jih organizira Kozjanski park. Zavezujemo se, da bomo vaše podatke varovali skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov ter nacionalno zakonodajo s področja varstva osebnih podatkov in da jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Kozjanski park za namene obveščanja zbira sledeče osebne podatke: ime in priimek ter e-mail naslov.

S klikom na gumb “Prijava”soglašam, da mi pošiljate obvestila o aktualnih informacijah, novicah in dogodkih preko elektronske pošte.

Veseli smo, da ste z nami!
JZ Kozjanski park, Podsreda 45, 3257 Podsreda

 

S potrditvijo soglasja izjavljam, da sem starejši/-a od 16 let in da so podane informacije resnične in verodostojne.
Seznanjen sem, da:

  • lahko zahtevam vpogled in popravek, blokiranje, izbris ali omejitev obdelave mojih osebnih podatkov ali podam ugovor zoper obdelavo in prenosljivost mojih osebnih podatkov, in sicer s pisnim obvestilom na naslov JZ Kozjanski park, Podsreda 45, 3257 Podsreda ali elektronskim sporočilom na naslov kozjanski-park@kp.gov.si;
  • lahko vložim pritožbo pri nadzornemu organu, če menim, da obdelava osebnih podatkov krši Splošno uredbo o varstvu podatkov;
  • se bodo moji osebni podatki obdelovali izključno s strani JZ Kozjanski park in ne bodo posredovani tretjim osebam, razen z mojim izrecnim soglasjem.

Kozjanski park se zavezuje, da bo zbrane osebne podatke obdeloval zgolj za zgoraj opredeljene namene. V primeru druge uporabe ali posredovanja podatkov tretjim osebam, vas bomo predhodno zaprosili za privolitev.