NOČ SKRIVNOSTI V GRAJSKI TEMI na gradu Podsreda

V ponedeljek, 30. oktobra vas ob 17. uri vabimo na zabavni dogodek NOČ SKRIVNOSTI V GRAJSKI TEMI na gradu Podsreda. Ko grad zajame noč, se grajska vrata škripaje odpro … Iz kamnitih razpok in temačnih kotičkov pa se prikradejo »DUHOVI GRAJSKE PRETEKLOSTI«. Od grajskega vojščaka in Celjskega grofa do hlapca, ki je naganjal strah v kosti z rožljanjem verig, manjkala ne bo niti mila podoba Heme … Spoznajte duhove grajske preteklosti ob sprehodu skozi zatemnjeni grad, na katerem si boste pot osvetljevali s SVETILKAMI! ČAKA VAS:
  • Sprehod skozi zatemnjeni grad, kjer vas bodo v različnih prostorih pričakali duhovi grajske preteklosti in vam zaupali svoje zgodbe. NAMIG: PRINESITE SVOJE SVETILKE!
  • Pripovedovanje strašnih zgodb ob odprtem ognjišču v grajski kuhinji.
  • Delavnica izdelave čajne mešanice z »grajsko zeliščarko«.
  • In druge GRAJSKE »STRAŠLJIVE« USTVARJALNICE.
Poskrbljeno bo tudi za strašljive dobrote in pijače v Grajski kavarni Podsreda! Pridružite se nam ob enkratni priložnosti, da doživite grad Podsreda V TEMI. Spoznajte skrivnostni ambient, ko se grad spremeni v »strašljivo-očarljivo okolje«, ki ga osvetljuje le utripajoč sij sveč in svetilk. VSTOPNINA NA DOGODEK: ODRASLI // 3,00 €, OTROCI // 2,00 €
  • Date: 30. 10. 2023